logo
 

4 zussen - Claire Swyzen

november 2022

 

Claire Swyzen schetst een fascinerend beeld van 4 zussen van wie de herinneringen verrassend verschillend zijn. Elke zus vertelt en herbeleeft haar memento. Eén enkele dia uit de lader, belicht vanuit een specifiek punt. Soms grappig, soms beklemmend maar voor iedereen herkenbaar. De poëtische tekst van Claire Swyzen onthult beetje bij beetje de dynamiek tussen de vier zussen. Vooral wat niet gezegd wordt, blijkt veelzeggend. Vier zusters is een boeiende vertelling die je meeneemt op een reis in de leefwereld van 4 sterke vrouwen.


Regisseur
Bostyn Jo


Speeldata
vrijdag 18 november 2022 om 19:00 in CC De Stringe
zaterdag 19 november 2022 om 19:00 in CC De Stringe
donderdag 24 november 2022 om 19:00 in CC De Stringe
vrijdag 25 november 2022 om 19:00 in CC De Stringe


Vandaal - Vrijnaarroalddahl

februari 2023

 

Met Gezjost werd het startschot voor Compagnie Foert gegeven en ook dit jaar legt het gezelschap u graag in de watten met een stevige portie locatietheater. De ingrediënten voor deze voorstelling? Een straffe locatie, bloedstollende verhalen, hapjes en drankjes en ontembaar jeugdig enthousiasme. Hoewel Dahl vooral bekend staat om zijn kinderverhalen, pende hij ook voor een ouder publiek enkele pareltjes neer. Cie Foert brengt een selectie daarvan. Een totaalbeleving voor jong en iets ouder, geheel op Foertse wijze!
Opgelet:
deze voorstelling is niet inbegrepen in de seizoenskaart van Streven. Wel houden we u als abonnee graag op de hoogte van de data, locatie, kaartenverkoop en meer. Een aanrader!


Regisseur
Waignein LoreAugustus - Tracy Letts

maart 2023

 

Ergens op een West-Vlaamse vlakte, tijdens een zware hittegolf, wordt een familie geconfronteerd met de plotse dood van vader. Moeder heeft kanker en is verslaafd aan drank en pillen. Was dat maar het enige probleem in de familie... John Lammertijn gaat met een grote cast aan de slag met de fantastische tekst “Augustus Oklahoma” van Tracy Letts. Augustus wordt een tragikomedie waar een wervelend ensemblespel centraal zal staan. “Ik kijk er enorm naar uit om met de vele talenten van Theater Streven de tanden te zetten in dit waanzinnig mooi familieverhaal. Waar lachen en bleiten heel dicht bij elkaar ligt. Het wordt heftig, ontroerend en schrijnend grappig.” belooft de regisseur van dienst.


Regisseur
John Lammertijn

Acteur
Vanleeuwen Isabelle
Bostyn Jo
Deslee Carine
Jacques Patrick
Vandaele Natalie
Vanden Broucke Bert
Lietaer Sofia
Lieke Demets
Warlop Florence
De Rocker Jasper

Speeldata
vrijdag 24 maart 2023 om 19:00 in CC De Stringe
zaterdag 25 maart 2023 om 19:00 in CC De Stringe
donderdag 30 maart 2023 om 18:00 in CC De Stringe
vrijdag 31 maart 2023 om 18:00 in CC De Stringe